Slim en simpel boekhouden met OFS Financial Services

In de snel veranderende wereld van vandaag is voorspelbaarheid een schaars goed. Voor u als ondernemer en zelfstandige is het cruciaal om te allen tijde ‘in control’ te blijven en het overzicht te behouden te midden van alle uitdagingen. Bij OFS Financial Services zijn we ervan overtuigd dat slim en simpel boekhouden mogelijk is. Met Yuki hebben we een sterk geautomatiseerd online boekhoudplatform; vol slimme innovatieve features waarmee het MKB, zzp’ers en Zorgprofessionals real-time inzicht krijgen in hun financiële administratie.

Heldere scheiding tussen zakelijk en privé

Een georganiseerde financiële structuur is van onschatbare waarde. Een zakelijke rekening biedt u niet alleen de mogelijkheid om privé- en zakelijke financiën te scheiden, maar brengt ook een gevoel van rust met zich mee. Door deze duidelijke scheiding behoudt u eenvoudig het overzicht van uw onderneming en inkomen.

Belangrijk is om uw zakelijke rekening niet als een pinautomaat te behandelen. Betaal uzelf maandelijks een realistisch vast “salaris” uit. Dit zorgt ervoor dat u, zelfs na een lucratieve maand, reserves hebt voor mindere tijden of voor situaties waarin u niet kunt werken, bijvoorbeeld door ziekte.

Efficiënte boekhouding met Yuki

Bij OFS Financial Services geloven we in slim en simpel boekhouden, en met Yuki hebben we het perfecte gereedschap in handen. De Belastingdienst vereist een controleerbare administratie van zakelijke inkomsten en uitgaven. Dit wordt aanzienlijk bemoeilijkt wanneer zakelijke en privétransacties door elkaar lopen. De oplossing? Gebruik uw zakelijke rekening exclusief voor zakelijke uitgaven en profiteer van de geavanceerde functies van Yuki.

Vraag een bankkoppeling aan voor uw boekhoudpakket, zodat mutaties automatisch worden verwerkt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat vaste afschrijvingen, zoals abonnementen, automatisch worden toegewezen aan de juiste grootboekrekening.

Toekomstige inkomsten en uitgaven in zicht met Yuki

Boekhouden is niet de favoriete bezigheid van veel zelfstandigen. Moderne online boekhoudprogramma’s zoals Yuki proberen het echter zo gemakkelijk mogelijk te maken. Naast tijdbesparing bieden ze handige extra’s, zoals financiële dashboards en koppelingen naar de btw-aangifte, waarmee u vooruit kunt kijken.

Zakelijke buffer en financieel plan

Koppel een zakelijke spaarrekening aan uw zakelijke rekening en creëer zo een financiële buffer. Plan vooruit door automatisch geld opzij te zetten voor belastingaanslagen of overweeg een voorlopige aanslag aan te vragen om verrassingen te voorkomen.

Een beetje extra discipline kan geen kwaad. Met de juiste buffer kunt u mogelijke financiële uitdagingen drie tot zes maanden overbruggen. Maak gebruik van een stappenplan en overweeg serieus te sparen voor uw pensioen.

Yuki Boekhouden: Optimaliseer uw boekhoudprocessen

Om uw boekhoudprocessen te optimaliseren, biedt OFS Financial Services samen met Yuki Boekhouden op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf. Profiteer van efficiëntie, nauwkeurigheid en real-time inzichten in uw financiële administratie. Bent u klaar om deze voordelen te ervaren? Vul het formulier in op onze offerte pagina en ontvang een vrijblijvende offerte, óf voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze Yuki pagina. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij de implementatie en het gebruik van Yuki. Met OFS en Yuki kunt u zich concentreren op wat echt telt: de groei en bloei van uw onderneming.

Bron: deZZP.nl

Dit bericht delen