Exact online

Exact Online is méér dan alleen boekhouden

Exact Online is méér dan alleen boekhouden

Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Ook hebben wij geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

  • Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement
  • Verbeter uw resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers
  • Werk online samen aan het beste resultaat
  • Uw data altijd zeer goed beveiligd

Tijd besparen

Gemiddeld is een ondernemer 8,9 uur per maand kwijt aan de administratie. Dáár valt winst te behalen. Werkt u met onze slimme boekhoudsoftware? Dan worden boekhoudtaken uit handen genomen en bespaart u tot 73% van uw tijd. Ook loopt u minder risico op fouten en heeft u altijd en overal grip op uw cijfers. Zo heeft u het inzicht dat u nodig hebt om de juiste beslissing te nemen. Met het slimste online boekhoudprogramma voor het MKB houdt u tijd over om te ondernemen.

Tijd besparen

Dé voordelen van Exact Online bij OFS

In welke fase uw bedrijf ook zit, voor iedere behoefte bieden we een passende oplossing. Onze oplossingen zijn eenvoudig in te stellen en te gebruiken, waardoor u meteen waarde kunt toevoegen aan uw bedrijf

Tijdsbesparing

Van automatische herkenning en verwerking van uw facturen tot een automatische koppeling met uw bank.

Actuele cijfers

Betere zakelijke beslissingen door real time toegang tot al uw belangrijke bedrijfsgegevens op elk device.

Samenwerken

Online samenwerken is dé kracht van Exact Online. Bepaal zelf hoe u de administratieve taken wilt verdelen met uw accountant.

Koppelingen

Kassasystemen, webshops, betaalmethodes en CRM. Allemaal online services waar bijna geen bedrijf meer zonder kan.

OFS - klaar staan

Klaar staan!

Bij OFS Financial Services gaan we geen uitdaging uit de weg. Problemen? Die zijn er om opgelost te worden. Dagelijks maken we werk van innovatie om onze klanten de slimste software solutions aan te bieden. Met onze producten helpen we kleine en middelgrote bedrijven bij het automatiseren van bedrijfsprocessen. En met aanvullende branchespecifieke oplossingen voor onder meer handel, productie, zakelijke dienstverlening en bouw doen we dat bovendien heel gericht.

Bereken snel en eenvoudig uw tarief

OFS Financial Services is NOAB-gecertificeerd!

OFS is aangesloten bij NOAB (De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Dit is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op zzp’ers en mkb’ers. Aangesloten leden staan zzp’ers en mkb’ers op een deskundige en vertrouwelijke wijze bij. Daarom dragen zij het NOAB- kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk heeft tal van voordelen! Kwaliteit van dienstverlening en advies Kwaliteit vinden we belangrijk! De reglementen van NOAB waarborgden dat wij alleen lid kunnen blijven als wij onze kwaliteit en vakkennis bijhouden.

OFS Financial Services is NOAB-gecertificeerd!