Ondernemersadvies

Ondernemersadvies

U wilt de beste oplossing voor al uw financiële en bedrijfsorganisatorische vraagstukken met zo min mogelijk rompslomp. Maar naast goede oplossingen wilt u ook toekomstgerichte besluiten kunnen nemen. Een adviseur die het beste advies geeft in het belang van uw onderneming is van grote meerwaarde. Onze specialisten vormen een verlengstuk van uw onderneming.

Veel soorten vragen

De meeste vragen die bij onze financieel adviseurs terechtkomen zijn niet ingewikkeld. Vaak lopen ondernemers rond met alledaagse vraagstukken, maar ze weten niet goed met wie ze erover kunnen sparren. Bijvoorbeeld omdat niet iedereen het financiële plaatje geheel overziet of weet welke stappen er mogelijk zijn. Denk aan een tandarts die met pensioen gaat en overweegt de praktijk te verkopen, maar niet weet hoe te beginnen. Bij OFS Financial Services kunnen wij in dit soort zaken meedenken.

Dé Voordelen van een gesprekspartner

Wanneer u een adviseur inschakelt, fungeert deze in feite als Chief Financial Officer. Een gesprekspartner die meedenkt, de (financiële) mogelijkheden overziet en doorpakt waar nodig. In die hoedanigheid kunnen we ons onder meer bezighouden met:

Onderhandeling

Deskundige begeleiding bij de onderhandelingen tijdens een fusie of overname voor het beste resultaat voor uw bedrijf.

Advies

Hoogwaardig advies over juridische en financiële kwesties, in het belang van uw bedrijf en te laten groeien.

Waardebepaling

Expertise in waarderingen op diverse manieren, waardoor u een nauwkeurig inzicht krijgt in de waarde van uw bedrijf.

Financiering

Realiseren van groeiplannen of overnames door diverse financieringsoplossingen mogelijk te maken.

Opstellen van bedrijfsplannen

Bij OFS Financial Services helpen we u bij het opstellen van een bedrijfsplan dat uw doelstellingen en visie weerspiegelt en de haalbaarheid van uw onderneming ondersteunt.

Gedegen ondernemersadvies

Wat vinden wij belangrijk bij het geven van ondernemersadvies? Het zoeken naar een snelle, maar doordachte route. We houden de vaart erin zodat iedereen gauw weer met zijn werkzaamheden door kan. Bent u op zoek naar een partij die meedenkt over (de toekomst van) uw bedrijf? Neem dan contact op.