Financieel advies

Realiseer uw financiële doelen

Bij OFS Financial Services begrijpen we dat elk individu of bedrijf unieke financiële doelstellingen heeft. Onze financieel adviseurs bieden daarom persoonlijk advies op maat om u te helpen bij het bereiken van uw financiële doelen. Of het nu gaat om het plannen van uw pensioen, het investeren van uw vermogen of het beheren van uw schulden, wij zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap. Vertrouw op onze expertise en jarenlange ervaring voor het beste financiële advies.

Van Jaarrekening Samenstellen naar onderbouwde adviezen

Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor een gezonde ontwikkeling van uw onderneming. Wij beschouwen de jaarlijkse bespreking van de jaarrekening als aanzet om de ontwikkelingen in uw bedrijf en uw branche te volgen. OFS Financial Services denkt met u mee over uw bedrijfseconomische en financiële toekomstplannen.

Jaarrekening samenstellen

Uw jaarrekening is een vertrouwelijk en waardevol document dat een correct overzicht geeft over de financiële situatie  en bedrijfsvoering van uw onderneming. In de jaarrekening staat niet alleen een overzicht van alle bezittingen en schulden van de onderneming, maar ook een gedetailleerde beschrijving van alle kasstromen.  Het financiële eindverslag kan een belangrijke bron van informatie dienen voor toekomstige beslissingen. Middels uw jaarrekening legt u verantwoording af aan belanghebbenden, zoals financiële instellingen en de Belastingdienst. Het is uiterst belangrijk dat uw jaarrekening deskundig en onderbouwd wordt samengesteld.

Dé Voordelen van OFS als extern CFO

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het verkrijgen van financieel advies bij OFS Financial Services. De belangrijkste vier voordelen zijn:

Expertise

Onze expertise en ervaring in de financiële sector, waardoor u kunt vertrouwen op nauwkeurige en betrouwbare adviezen.

Maatwerk

Wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten op uw specifieke financiële behoeften en doelen.

Objectief

Objectieve blik op uw financiële situatie, waardoor u nieuwe inzichten en mogelijkheden ontdekt.

Kwaliteit

Ons advies u gemoedsrust, omdat u weet dat uw financiën in goede handen zijn en u een solide basis hebt voor uw toekomstige financiële beslissingen.

Uw financiële vraagstukken, onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Om alle ondernemers van gedegen advies te kunnen voorzien, werken wij aan de hand van een aantal kernwaarden.

  • Juistheid, volledigheid en tijdigheid: zodat de ondernemer grip krijgt en houdt op de financiën en administratie.
  • Sterke samenwerking: wij werken aan een krachtige relatie tussen ondernemer en adviseur, omdat daar de mooiste resultaten uit komen.
  • Transparantie: altijd inzicht in uw situatie via het online persoonlijk dashboard leidt tot meer rust.
  • Adequaat: van snel tussentijdse cijfers naar onderbouwde adviezen, zodat er een onderlegde beslissing genomen kan worden.
  • Resultaatgericht: we pakken door, houden de vaart erin en helpen u concreet met een helder inzicht in uw financiën.