Yuki

slim en simpel boekhouden, yuki, yuki bright accounting

Yuki, bright accounting

Bij OFS Financial Services zijn we ervan overtuigd dat slim en simpel boekhouden mogelijk is. Met Yuki hebben we een sterk geautomatiseerd online boekhoudplatform; vol slimme innovatieve features waarmee het MKB, zzp-ers en Zorgprofessionals real-time inzicht krijgen in hun financiële administratie. Gecombineerd met onze dienstverlening en de Yuki software houdt u tijd over voor wat echt telt: de groei en bloei van uw onderneming.

Uniek Boekhoudplatform

Yuki is een een sterk geautomatiseerd online boekhoudplatform; vol slimme features die met u meedenken en intuïtief in gebruik zijn. Met onze boekhoudsoftware creëert u meer efficiëntie, controle en inzicht. En houdt u tijd over voor wat echt telt: de groei en bloei van je kantoor of bedrijf. Yuki geeft duidelijk overzicht in welke documenten ontbreken om een boekhouding compleet te maken. U heeft in één oogopslag zicht op alle openstaande taken, vragen en facturen die aandacht nodig hebben. Daarnaast heeft u inzicht in de cijfers die het verschil maken. Zo weet u altijd wat uw volgende stap moet zijn. 

yuki boekhouden

Compleet overzicht en uniek inzicht

Door te werken in het Yuki platform van OFS heeft u duidelijk overzicht in welke documenten ontbreken om een boekhouding compleet te maken. U heeft in één oogopslag zicht op alle openstaande taken, vragen en facturen die aandacht nodig hebben. Daarnaast heeft u inzicht in de cijfers die het verschil maken. Zo weet u altijd wat uw volgende stap moet zijn. 

Heldere communicatie

Vragen over de boekhouding? Die stelt u voortaan eenvoudig via het OFS | Yuki platform. Vraag en antwoord zijn direct gekoppeld aan het document of de bankregel. Zo voorkomt u miscommunicatie en wordt het doorvoeren van correcties efficiënter, omdat alle communicatie op één centraal punt plaatsvindt; namelijk Yuki. 

Uw financiële vraagstukken, administratie, advies, real-time, yuki, yuki boekhouden

Verbeterde samenwerking en advisering

Compleet overzicht, heldere communicatie én altijd inzicht in real-time cijfers. Dat zijn de sleutels tot een goede samenwerking. Hiermee kunt u namelijk vooruitkijken en strategische plannen maken op basis van concrete stuurinformatie. Dankzij de slimme boekhoudsoftware van Yuki.

Dé Voordelen van Yuki Boekhouden bij OFS

Ontdek de voordelen van Yuki, het geïntegreerde boekhoudplatform bij OFS Financial Services. Vereenvoudig uw financiële administratie, krijg real-time inzicht in uw financiën en profiteer van efficiënt financieel beheer voor uw bedrijf.

Besparing

Het geautomatiseerde boekhoudplatform van Yuki zorgt voor een efficiënte verwerking van uw financiële gegevens, waardoor u tijd en kosten bespaart.

Real-time

Altijd real-time inzicht in uw financiële situatie dankzij de gebruiksvriendelijke rapportagemogelijkheden.

Accuraat

Door middel van robotic accounting wordt de kans op fouten enorm verkleint. Zodra de robot op een fout in een factuur stuit wordt er gelijk een melding gemaakt.

Grip en Controle

OFS geeft je meer grip op de boekhouding. Je overziet  makkelijker je financiële situatie omdat de administratie automatisch real-time wordt bijgewerkt.

OFS is Yuki Partner

OFS Financial Services en Yuki Boekhouden hebben een partnerschap, zodat wij de innovatieve financiële oplossingen kunnen bieden. OFS Financial Services brengt bij de klanten onze expertise op het gebied van financiële diensten in, terwijl Yuki Boekhouden hun geavanceerde boekhoudsoftware levert.

Yuki

Onze kernwaarden

Om alle ondernemers van gedegen advies te kunnen voorzien, werken wij aan de hand van een aantal kernwaarden.

  • Juistheid, volledigheid en tijdigheid: zodat de ondernemer grip krijgt en houdt op de financiën en administratie.
  • Sterke samenwerking: wij werken aan een krachtige relatie tussen ondernemer en adviseur, omdat daar de mooiste resultaten uit komen.
  • Transparantie: altijd inzicht in uw situatie via het online persoonlijk dashboard leidt tot meer rust.
  • Adequaat: van snel tussentijdse cijfers naar onderbouwde adviezen, zodat er een onderlegde beslissing genomen kan worden.
  • Resultaatgericht: we pakken door, houden de vaart erin en helpen u concreet met een helder inzicht in uw financiën.