Personeel

Duurzaam Personeelsmanagement

Het is van groot belang dat de personeels- en salarisadministratie op de juiste manier wordt uitgevoerd, omdat dit direct invloed kan hebben op de werknemers, de organisatie en de belastingdienst. Het is daarom belangrijk om deze administratie zorgvuldig bij te houden en up-to-date te houden.

Uw Salarisadministratie
in vertrouwde handen

OFS Financial Services helpt u om de salarisadministratie op een correcte manier uit te voeren. Wij adviseren u over de wet- en regelgeving, helpen u bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, loonstroken en jaaropgaven, en u bijstaan bij het oplossen van eventuele problemen met werknemers of de belastingdienst.

Kortom, personeels- en salarisadministratie is complex, maar met de hulp van een ervaren accountant kunt u er zeker van zijn dat uw administratie correct en up-to-date wordt uitgevoerd, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

Laat de software voor je werken

Met onze betrouwbare applicatie verwerk je met gemak loonstroken, automatiseer je HR-taken en bespaar je kostbare tijd. Het is van groot belang dat de personeels- en salarisadministratie op de juiste manier wordt uitgevoerd, omdat dit direct invloed kan hebben op de werknemers, de organisatie en de belastingdienst. Het is daarom belangrijk om deze administratie zorgvuldig bij te houden en up-to-date te houden.

Geef je medewerkers inzicht met onze app

Met de Nmbrs-app van OFS zijn medewerkers altijd één tik verwijderd van hun HR-gegevens: Of het nu gaat om het controleren van een loonstrook, het aanvragen van verlof of het wijzigen van persoonlijke gegevens.

Houd grip op alle HR-processen

In Nmbrs beheer je naast salarissen ook eenvoudig verlofaanvragen, personeelsdossiers, en meer. Allemaal op één centrale plek in de cloud.

Dé Voordelen van het uitbesteden van Personeel & Salaris

Ontdek de vele voordelen van het uitbesteden van Personeel & Salaris bij OFS Financial Services. Bespaar kostbare tijd, verminder administratieve lasten en profiteer van deskundige HR-ondersteuning, nauwkeurige salarisadministratie en naleving van regelgeving. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten en bedrijfsgroei realiseren.

Efficiënt

OFS biedt een eenvoudig en gestroomlijnd platform dat payroll en HR-diensten automatiseert. U bespaart hierdoor veel tijd.

Eenvoudig beheer

Wij maken het eenvoudig om alle werknemersgegevens te beheren. U kunt snel nieuwe medewerkers toevoegen, salarisgegevens bijwerken en verlof aanvragen beheren.

Communiceren

OFS biedt een eenvoudige manier om te communiceren met uw medewerkers. U kunt gemakkelijk berichten sturen en documenten delen via het platform.

Compliance

U voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving op het gebied van payroll en HR. Het platform berekent de juiste belastingen en premies en genereert alle benodigde documenten en rapportages.

Juridische documenten

OFS Financial Services biedt een uitgebreide dienstverlening voor juridische documenten op het gebied van personeelsmanagement. Onze ervaren juridische professionals staan klaar om u te helpen bij het opstellen van arbeidscontracten, reglementen en andere belangrijke documenten die uw bedrijf nodig heeft. Met onze expertise en persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat uw juridische documenten volledig voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Vertrouw op OFS Financial Services voor betrouwbare en hoogwaardige juridische ondersteuning.