OFS Financial Services is NOAB-gecertificeerd en dit zijn daarbij uw voordelen!

Bij OFS Financial Services streven we ernaar om uitgebreide financiële oplossingen te bieden aan zowel zorgprofessionals als MKB-bedrijven. We zijn verheugd u te informeren dat we al geruime tijd NOAB-gecertificeerd zijn. In dit blog onthullen we graag wat dit voor u betekent en hoe u hiervan kunt profiteren!

Waarom NOAB?

Ons lidmaatschap bij NOAB (De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) garandeert hoogwaardige dienstverlening en expertise op het gebied van administratieve en fiscale vraagstukken voor zzp’ers en mkb’ers.

Uw voordelen!

  1. Topkwaliteit Dienstverlening en Advies: Als NOAB-lid waarborgen we kwaliteit en vakkennis, waardoor onze dienstverlening en advies altijd van topkwaliteit zijn en up-to-date blijven met de nieuwste wet- en regelgeving.
  2. Altijd Actueel en Deskundig Advies: Ons NOAB-lidmaatschap verplicht ons om voortdurend op de hoogte te blijven van veranderingen in wet- en regelgeving, zodat u altijd actueel en deskundig advies ontvangt.
  3. Uitgebreide Ondersteuning: Van krediet- en subsidieaanvragen tot kostprijsberekeningen en loonadministratie – wij staan u bij in alle financiële aspecten van uw onderneming.
  4. Sterk Netwerk en Goede Contacten: Als NOAB-kantoor hebben wij sterke relaties met collega-kantoren, de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, banken, verzekeraars en andere belangrijke partijen. Dit waarborgt een soepele samenwerking voor uw financiële belangen.
  5. Zekerheid en Transparantie: Onze dienstverlening volgt de NOAB-voorwaarden. In geval van problemen bieden we gratis conflictbemiddeling of toegang tot het onafhankelijk Tuchtcollege. Bovendien hebben wij een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor schadeloosstelling bij verwijtbare fouten.

Kies voor zekerheid, kwaliteit en een partner die klaarstaat voor al uw financiële uitdagingen. Ontdek de voordelen van NOAB-certificering met OFS Financial Services en start uw weg naar financieel succes!

Wilt u profiteren van alle voordelen die in dit blog besproken zijn, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact op met OFS Financial Services via telefoon (085 483 24 01) of e-mail (info@ofsnl.nl). Daarnaast kunt u ook gemakkelijk contact met ons opnemen via onze contactpagina!

Dit bericht delen